lunes, 10 de marzo de 2008

VALENCICLOPÈDIA

Después de éstas últimas elecciones (diosito santo que nos quedemos cómo estamos!!), y viendo los resultados de la 'comodidad' valenciana, lo único que nos queda es reír o llorar y para eso lo mejor es la VALENCICLOPÈDIA.
Una enciclopedia digital (imitación a la VIKIPEDIA) que se le ha ocurrido a un tal 'toni de l'hostal', indigena de l'Alcúdia, con mucho tiempo 'para perder', cómo dice él.
Ahi van algunas de sus definiciones:

Santa Rita Barberà (tamé coneguda com Rita la Cantaora, Rita la Barbera o Rita la Boll...) és la caldessa de Blavéncia i la patrona dês barcos de la Copa 'Amêrica, i com a tal apareix representâ âs mascarons de moltes d'estes naus, caracterißâ amb el seu tratxe roig, i botella de J&B en mà.

De xoveneta l'eletxiren Miss Batxoka, Miss Lliça de l'albufe-ra, i Miss Sèquia del Rey, osiga allà pel cretàsiq superior, quant l'albufera aplegava hasta Lisboa, pam amunt pam avall.

Les males llengües diuen qu'esta flor de dona té una amant de sexe femení i que va tindre que ser amagà nel pou mes profund de tota la ciutat quant el San Pare, Ratzinger Z, va vindre a la ciutat al estiu del 2006.

Últimament sa fet filòloga com demostra la seua xarrà mentres inagurava la bibloteca Nova al-Russafí. En ixa xarrà digué qu'en ês poemes d'al-Russafí, qu'ella mateixa va lletxir i qu'estaven traduïtx de l'àrabe a la llengua valenciana, se veïa com parlàvem ês valencians antes de qu'el rei en Joume 1er aplegara açí:igual qu'ara!!! Perquè ningú mos té que dir quant se començà a parlar la nostra noble i pura llengua valenciana. "Al-Russafí ablaba valenciano (¡¡¡que no catalán!!!) manque yo no lo aga", va dir la noble caldessa.

PP són dos sigles (una P i un' âtra P) que poden significar les coses siguients:

  • PòwerPoint: el pôgrama destinat a sûstituir a les diapos'

No hay comentarios: